keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Elokuvaprojektijakson mietteitä

Elokuvaprojektijakso on nyt täydessä vauhdissa ja huomaan että olen joutunut taistelemaan itseni kanssa kun omat odotukset on taas pilvissä viime vuoden tuotosten jäljiltä ja tekemiseen kaipaisi samanlaista tehokkuutta; nyt tuntuu että kukaan ei oikein tiedä mitä tekisi. Täytyy silti sanoa, että kaikki tässä ovat tehneet parhaansa. Kuvaajana+leikkaajana olen yrittänyt varmistella että kaikki asiat joihin voin suinkin vaikuttaa tulee tehtyä niin hyvin kuin mahdollista. Tietysti ohjaajalla on viimeinen sana lopulliseen tuotokseen... itsekin olisin halunut koittaa ohjata tätä, mutta opettajan asettamilla rooleilla mennään... Vitutukseen ei yhtään auta sekään, että kesäloman jälkeen kouluun tullessa sitä haluaisi taas päästä toteuttamaan omia ideoita ;)

Kaikesta huolimatta luulen että tästä tulee ihan onnistunut tuotos. Kuvasimme jo lavasteessa yhden keskeisen kohtauksen ja vielä olisi kaksi kuvauspäivää käytävä- ja ulkokuville.

P.S. Positiivista tässä on se että on tämä parempi alku kouluvuodelle kuin viime vuonna


Kuvat: Jan Kallas

1 kommentti:

  1. Oletko Riku miettinyt jo ensi jakson tekemistä ja omaa rooliasi. Tarjolla olisi ohjaajan pestiä mainostuotannossa (Taitajamainos tai Sakustarsmainos) tai monikameraohjaajan / editoijan roolia (Kätevämuotinäytöstaltioinnissa tai lukion new york musikaalissa). Tai sitten jos sulla on selvät sävelet opinnäytetyön suhteen niin sekin lienee mahdollista marraskuun aikana. t. Ville

    VastaaPoista